Linda Rulander


Mijn naam is Linda Rulander-Waalewijn, ik ben geboren in Rotterdam in 1974. 
Samen met mijn man Olav en onze drie dochters Iris, Eline en Julia woon ik in Capelle aan den IJssel. 

Voordat ik op De Kleine Prins kwam werken, gaf ik lessen in rekenen, Nederlands en zakelijke communicatie op een particuliere hogeschool. Ik geef nu les in 
groep 7/8 op de daltonlocatie. Na vele jaren in de internationale zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, maakte ik in 2014 de overstap naar het onderwijs. Met die keuze ben ik nog elke dag blij. Het is prachtig om kinderen iets te leren en de dynamiek op school te ervaren. Na een uitleg te horen: 'Oh nu snap ik het wel...' geeft veel voldoening. Het samen leren en het leren van elkaar, plus de zelfstandigheid, dat is wat mij In het daltononderwijs heel erg aanspreekt en daarmee wil ik de kinderen graag helpen. Dit alles hebben ze straks ook nodig in het middelbaar onderwijs en als ze zover zijn dat ze zelf gaan werken.


Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden en familie. Vaak ben ik naast (en soms ook op) het hockeyveld te vinden. Ik ben graag buiten (hardlopen, fietsen, wandelen, snowboarden) en ik hou van reizen.

 

.


Media
  • RJF_KP_Linda 003