Isabella Polimeno


Ik ben Isabella Jol-Polimeno. Al mijn hele leven woon ik in Maassluis, waar ik sinds een aantal jaar samenwoon met mijn man Robert en twee parkieten. 

Toen ik in 2017 van de pabo kwam, heb ik een jaar op De Kleine Prins gewerkt. Tussendoor was ik drie maanden weg om door Azië te reizen met Robert en toen ik terugkwam heb ik de keuze gemaakt om werk dichter bij huis te zoeken. Ik heb toen drie jaar op een basisschool in Maassluis gewerkt. Nu ben ik weer terug op De Kleine Prins want ik besefte dat dit de plek is waar ik wil werken. Omdat ik hier echt op mijn plek ben. De afstand neem ik nu voor lief :-).

In 2012 ben ik begonnen met de pabo, nadat ik een jaar hockeytraining had gegeven. Ik vond het leuk om de kinderen iets te leren maar het allerleukste vond ik het contact dat ik met de kinderen had. En dat is wat ik ook zo leuk vind aan het onderwijs. Gedurende de dag maak je op allerlei verschillende manieren contact. Ik vind het mooi hoe oprecht en puur kinderen zijn in hun manier van communiceren. Regelmatig toveren de kinderen een lach op mijn gezicht door iets wat ze zeggen of doen.

Wat het onderwijs ook mooi maakt, is dat je de kinderen een stukje zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kan bijbrengen. Vooral op De Kleine Prins wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van eigenschappen die een kind nodig zal hebben om op een positieve manier deel te kunnen nemen aan de maatschappij. In combinatie met de fijne, open sfeer die hier heerst maakt dit De Kleine Prins een hele fijne plek om te werken! 

In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en concerten. Ook hou ik van reizen en van skiën. In de weekenden spreek ik vaak met mijn vrienden af. We doen meestal spelletjes en gaan regelmatig een weekendje weg.
Qua sporten doe ik aan hardlopen en sinds kort zit ik op pianoles. 

 

 

Media
  • RJF_KP_Isabella 007