Verslag van reünie

Feestelijk weerzien tijdens reünie

De gymzaal van de montessori-locatie was op vrijdag 22 september feestelijk versierd. Logisch, als je allemaal oud-leerlingen en oud-collega’s uitnodigt op het feest van het 25-jarig bestaan van de school! 

Aan de oproep hadden zo’n honderd mensen gehoor gegeven. Het was dus aardig druk, heel gezellig en er werden veel ervaringen uitgewisseld. Wilke Vos en teamleden van het eerste uur ontmoetten leerlingen van toen, volwassenen die nu zelf kinderen hebben. Ze kwamen van school in de periode 1992-2007 en vertelden over hun herinneringen uit de tijd dat ze op De Kleine Prins zaten. 

Directeur Wilke Vos hield een toespraak. Kort, want lange toespraken, daar doet hij niet aan. :) Hij vertelde dat hij vroeger als kind het schoolgebouw zo enorm groot vond en dat hij dat later als volwassene heel anders had ervaren. Hij kon het zich voorstellen dat de oud-leerlingen van De Kleine Prins deze ervaring nu ook hebben als ze het schoolgebouw aan de Clara Egginkstraat vanbinnen zien.  

Uiteraard werden er schoolfoto’s gemaakt (zie onze Facebookpagina) Net als vroeger. Oud-leerlingen werden in groepen bij elkaar gezet en dit moment legde de fotograaf vast. 
Spontaan werd de avond afgesloten met het zingen van het Kleine Prins-lied, dat de meesten nog uit volle borst mee konden brullen. 
Op naar de volgende reünie! 

Media
  • 8.JPG