Verbouwing montessori-locatie (PR)

Vrijdag 13 juli sluit de school zijn deuren. De leerlingen, leerkrachten en directie mogen van een welverdiende vakantie genieten. Maar ondertussen is het binnenin het schoolgebouw alleen in het weekend rustig want er gaat verbouwd worden op de locatie Clara Egginkstraat. Het wordt mooier, moderner en duurzamer.

De hal bij de hoofdingang wordt vergroot en bij deze centrale hal komt het kantoor van de administratie. Op de eerste etage wordt de vide dichtgemaakt want dan hebben we meer vloeroppervlak. De hal wordt opnieuw ingericht.
Er komen twee lokalen bij en het is de bedoeling dat deze na de herfstvakantie klaar zijn voor gebruik. Omdat we woekeren met de ruimte moet de speelzaal er ook aan geloven, dit wordt straks een klaslokaal.
Aan de binnenzijde van het gebouw komen andere kleuren op onder meer muren en raamomlijstingen. De hal en gang krijgen nieuw marmoleum op de vloer en volgend schooljaar komt er in de zomervakantie nieuw marmoleum op alle vloeren.
Het wordt ook tijd voor een nieuwe verwarmingsketel en het hele gebouw baadt straks in LED-verlichting. Alle groepen krijgen in hun lokalen nieuwe keukentjes.

Al met al aardig wat veranderingen. We wensen u en uw kinderen een mooie vakantie.

 

 

 

Media
  • verbouwing Kl Pr.jpg