De Kleine Prins start zangkoor met ouders

De Kleine Prins heeft de afgelopen twee jaar leuke ontwikkelingen doorgemaakt voor wat betreft het muziekonderwijs. In samenwerking met het Charles Vermeer Zanginstituut (CVZI) uit Capelle aan den IJssel heeft de school twee jaar geleden de muziekimpuls kunnen aanvragen. Hierdoor kwamen er subsidies vrij om het muziekonderwijs een boost te geven.
Onder begeleiding van het CVZI worden er in de klas onder meer muziekworkshops op allerlei gebieden georganiseerd en krijgen de leerkrachten de kans om zich bij te scholen in een begeleidingsinstrument.

De Kleine Prins wil graag de ouders betrekken bij de muzikale ontwikkelingen van de school. Wij willen een ouderkoor mogelijk maken op De Kleine Prins. Want zingen is leuk en gezond!
Op woensdag 20 maart 2019 zal Charles Vermeer (songcoach, directeur CVZI) een informatieavond geven hierover. Op deze avond is er uitgebreide informatie over het hoe en wat. Iedereen is welkom! Geen notenschrift en geen audities dus dit is een laagdrempelig zangsysteem. 

Wat De Kleine Prins wil is een popkoor dat op de woensdagavond bij elkaar komt onder begeleiding van een songcoach. Het idee is om uiteindelijk ook de wijk erbij te betrekken maar de focus ligt eerst bij de ouders. Het is een pilot van acht weken. Aan het eind beslissen we of er voldoende levensvatbaarheid is voor het koor om door te gaan.
De muziekimpuls maakt het voor ons mogelijk deze acht weken het ouderkoor voor een klein deel financieel te ondersteunen. Daarnaast vragen we een bijdrage aan de ouders.
Dus zegt het voort! Maak elkaar enthousiast en laten we dit samen doen!

Opgeven voor de informatieavond is gewenst via:

cvzi@charlesvermeer.nl

Media
  • koor