Halve finale voetbaltoernooi

Juf Nikki:
"Afgelopen woensdagen is er weer gevoetbald. Dit keer werd de halve finale gespeeld op sportcomplex Vreelust. Onverwachts was er een plek vrijgekomen en mocht het groep 6 jongensteam van Prinsenland toch nog mee doen. Het was een zware poule en helaas hebben de jongens ondanks hun inzet de finale niet bereikt.

Deze week mocht groep 8 het proberen. Zowel het jongensteam als het meisjesteam van Prinsenland had zich geplaatst voor deze halve finale. De jongens startte met 2 verloren wedstrijden en de meiden met 2 gewonnen. Daarna wisten de jongens er 1 te winnen en werd het in de laatste wedstrijd gelijkspel. Dit was niet genoeg om door te mogen naar de finale. De meiden speelden in de laatste 2 wedstrijden gelijk. Zij werden hiermee tweede in de poule en alleen de allerbeste nummer 2 met de meeste punten mocht door naar de finale.
Het wachten was spannend maar uiteindelijk was daar het beslissende kruisje voor onze naam 'Kleine Prins' wat betekende dat de meiden uit groep 8 de finale hebben bereikt. Aanstaande woensdag 17 april spelen zij de Rotterdamse meidenvoetbal finale op Alexandria '66! U komt toch ook om aan te moedigen?"

Media
  • a9ae824e9e21924bd6031dd5f0724534