Onderbouw-leerlingen dagje met de bus naar het vliegtuig

Juf Jerney:
"Op 7 juni jl. hebben de kinderen van de onderbouw een geweldig uitje gehad in samenwerking met Zadkine en de opleiding Travel & Leisure.

Toen alle kinderen op school waren begon ons avontuur. Met een grote bus mochten wij naar het vliegtuig.

Om 08.45 uur zijn we met de bus richting Zadkine gegaan, daar mochten we bij een 'echte' gate wachten tot we konden inchecken om het vliegtuig in te gaan. Iedereen moest natuurlijk zijn/haar zelfgemaakte paspoort laten zien. In het vliegtuig kregen we de veiligheidsinstructies en kwamen de stewardessen langs met drinken, eten en de spulletjes die normaal gesproken te koop aangeboden worden tijdens een vlucht. Eenmaal op onze bestemming (Suriname) aangekomen, werden we ontvangen in de hotellobby om ook daar in te checken.
De kinderen moesten hun naam en leeftijd zeggen en kregen daarna de sleutel van hun hotelkamer...dat was eigenlijk gewoon een snoepje, die ze meteen lekker op mochten eten.
Vervolgens kwam het animatieteam ons ophalen en werden we meegenomen voor een korte voorstelling en mocht er meegedanst worden.
Toen was het helaas alweer tijd om te gaan. Maar voordat we terug naar de bus gingen, kregen we allemaal een donut mee naar school, gebakken door de leerlingen van de banketbakkersopleiding. Het was een top dag!"