Van de ouderraad

De komende tijd staan er weer veel leuke activiteiten voor de kinderen op het programma: carnaval, Pasen, de midden- en bovenbouw gaan schaatsen en de school krijgt binnenkort een paar schattige, donzige en knuffelbare bezoekers. Maar voor u het weet komen ook de schoolreisjes, het einde van het schooljaar en het 30-jarig jubileum van De Kleine Prins eraan. Al deze activiteiten zijn mogelijk dankzij de ouderbijdrage.

Daarom willen wij u namens de ouderraad, maar vooral namens de kinderen van De Kleine Prins, hartelijke bedanken voor het overmaken van uw ouderbijdrage!

Heeft u de ouderbijdragen nog niet betaald, dan verzoeken wij u dit alsnog te doen. Het bedrag is 70 euro en als uw kind na de kerstvakantie is begonnen 35 euro. U kunt dit overmaken naar rekeningnummer NL02INGB0000316301 t.n.v. Ouderraad De Kleine Prins, o.v.v. ouderbijdragen 2021-2022 en de naam van uw kind(eren). U kunt ook nog de betaallink gebruiken die u in het najaar ontvangen heeft via Social Schools (als uw kind toen al op school zat).