Teamuitstapje en afscheid van meester Wilke

Afgelopen vrijdag was het een wonderschone zomerdag voor een teamuitstapje. En ook een mooie dag voor het afscheid dat het team voor meester Wilke georganiseerd was. Na 45 jaar onderwijs en 31 jaar directeur van De Kleine Prins gaat hij met ingang van het nieuwe schooljaar met pensioen.

Er werd voor Wilke gezongen op een podium op het schoolplein van de Van Bassenstraat. Juf Martine en meester Arien verrasten hem met het nummer Sara van Fleetwood Mac, dit omdat meester Wilke dit zo’n mooie song vindt. Ze zongen het prachtig en werden daarbij begeleid door meester Jorrit.

Ook juf Soraya en juf Wendy betraden het podium en zongen een lied. Een professioneel zangduo want met Remedy treden zij regelmatig op.

Tot slot kreeg hij ook nog 's een mooi 'schilderij', een kunstwerk van allemaal kleine fotootjes, dat hij aan de school heeft geschonken zodat iedereen het kan zien. Meester Wilke was zichtbaar ontroerd door dit alles. Het valt niet mee om na 45 jaar met hart en ziel gewerkt te hebben, ineens thuis te zijn! Maar meester Vos heeft allerlei plannen en zal nooit stilzitten. Na de optredens en het overhandigen van het cadeau werd er gefeest. Muziek en dans! En de polonaise!