Tijgerboek



TIJGERBOEK

'BENDER - Missie red de tijger' is een spannend verhaal over tijgers in nood voor kinderen vanaf 7 jaar. Bekijk de jungle door de ogen van Bender. Bender is een jonge tijger. Hij leeft in het woud van Sumatra. Met zijn broertje Xan heeft hij de grootste lol. Maar er dreigen problemen: het mannetje Rox wil hem wegjagen en zijn zus Joy vindt hem lastig. Eindelijk mag hij mee op jacht. Maar dat gaat vreselijk mis. Hij wordt gevangen genomen.

Saya woont in een dierenopvangcentrum. Als ze in de stad komt om inkopen te doen, ziet ze een tijger. Hij wordt vastgehouden door mensen, die er geld mee willen verdienen. Saya is vastbesloten de tijger te redden. Samen met haar nieuwe vriend Kamir maakt ze een plan. Dat is niet zonder risico.

“Alweer een leuk én spannend boek van Lian Kandelaar! Bender is zo goed geschreven dat je wilt blijven doorlezen. En het knapste aan het verhaal vind ik, dat je als lezer vóélt hoe het is om een tijger te zijn …" - Marco Kunst

Het boek is prachtig geïllustreerd door Kirsten Krijthe.

Lian Kandelaar is een talentvolle jonge schrijfster. Met haar boeken wil ze andere mensen inspireren om zich in te zetten voor de natuur. Met haar debuut Missie Red de dieren haalde ze de finale bij de Hotze de Roosprijs en de longlist van de Jan Wolkers Prijs.

boek & tijgersleutelhanger     

CADEAUTIP! Het kinderboek 'BENDER - Missie red de tijger' inclusief WNF pluche tijgersleutelhanger

Prijs: € 17,95

 

Media
  • tijgerboek.jpeg