Het Winterhuis Hotel. Boek voor 12 jaar en ouder

Dit is het perfecte winterboek, met een verhaal waarin je je helemaal kan laten gaan in je fantasie en je kan wegdromen. Het begint al spannend, want Elizabeth vindt bij de voordeur een briefje waarop staat:

Wij zijn drie weken met vakantie. Het huis is afgesloten. In deze envelop zit een treinkaartje. Neem de trein naar het winterhuis-hotel.

Ernaast ligt een stapeltje kleren en ook wat geld. Dan vertrekt Elizabeth, helemaal in haar eentje. Uiteindelijk komt ze bij een heel mooi hotel, maar het is allemaal wel wat raadselachtig. Het heeft een snoepkeuken, een filmzaal en ook nog eens een meer om op te schaatsen. Verder is er de grootste bibliotheek die Elizabeth ooit heeft gezien! Er mag veel, maar toch is er in een bibliotheek een belangrijke regel, een verbod dus eigenlijk. Wat zou dat verbod zijn? Misschien kom je er achter terwijl je leest dat Elizabeth een oud, geheimzinnig boek vindt, waarin letters verschijnen die alleen zij kan zien. Nu blijkt er dus een vloek te rusten op het Winterhuis Hotel. Dat is niet leuk maar goed nieuws is dat het zeer zeker mogelijk is dat Elizabeth deze vloek kan opheffen. Alleen zij! Een bijzonder en origineel boek van Ben Guterson en Chloe Bristol, vertaald door Imme Dros. 328 pagina's dik en de richtprijs is 17,50 euro. 

 

 

 

 

 

 

Media
  • vdi9789025876074