Boek: Pinkeltje in Blijdorp

De meeste mensen zijn opgegroeid met de boeken van Pinkeltje. Al bijna een eeuw zijn de boeken met deze hoofdrolspeler populair onder kinderen en volwassenen. Er is nu net een nieuw Pinkeltje-boek uit!
Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp is een grappig en spannend avontuur van een van de bekendste personages uit de Nederlandse jeugdliteratuur. Hij is nog maar net bekomen van zijn avontuur in Madurodam, als een gier Pinkeltje om hulp komt vragen. Het dier woont in Diergaarde Blijdorp, waar talloze kinderen hem elke dag komen bewonderen. Sinds kort gebeuren er vreemde dingen in het dierenpark: spullen worden 's nachts kapotgemaakt en verblijven staan soms zomaar open, met alle gevolgen van dien. Pinkeltje gaat op onderzoek uit en ontdekt al snel dat een meedogenloze leverancier van nep-dieren probeert de reputatie van de echte dieren kapot te maken. Zijn doel is om Diergaarde Blijdorp vol te zetten met nep-dieren, tot verdriet van de huidige bewoners van Diergaarde Blijdorp. Slaagt Pinkeltje erin hem te stoppen?

Pinkeltje in Blijdorp - Studio Dick Laan, met illustraties van Arne van der Ree. Om voor te lezen vanaf 7 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar.
144 pagina's.