Boek: Films die nergens draaien

Op dezelfde dag dat Cato werd geboren, heeft haar moeder de aarde verlaten. Cato’s vader is er sindsdien met zijn hoofd niet meer bij, ook al zit hij tegenover zijn dochter aan tafel. Cato heeft zich er inmiddels bij neergelegd. 
Maar, als ze thuis een geheimzinnig toegangskaartje vindt dat hoort bij een bioscoop die dicht was en nu weer open, besluit Cato er een kijkje te gaan nemen. Al snel ontdekt ze dat er iets vreemds met de bioscoop aan de hand is en dat het geen gewone films zijn die er draaien. De bioscoop lijkt in verbinding te staan met het verleden.
Op zoek naar avontuur en naar de waarheid over haar moeder, wordt Cato meegesleurd op een gevaarlijke reis door tijd en herinneringen, recht naar een plek diep in haar hart. Een plek die ze altijd voor zichzelf verborgen had weten te houden. Tot ze voor een keuze staat die het leven van haar en haar vader voorgoed zal veranderen.

Dit boek is niet alleen spannend, het is ook heel humoristisch en ontroerend. Het voert je mee naar een andere wereld waar je geheel en al van in de ban raakt. 

Het verhaal is geschreven door Yorick Goldenwijk en de illustraties zijn van Yvonne Lacet.
Het verhaal is geschikt voor 10 tot 14 jarigen.
Het boek telt 256 pagina's.
De prijs 15,99
Nog heel even wachten, want het boek verschijnt op 15 september 2021.