Uniek boek: Atlas van de ruimte

Kijk jij als je ’s avonds of ‘s nachts (klaarwakker ben je dus even naar buiten kijken) wel eens naar de sterrenhemel? Dan merk je dat er enorm veel te zien is! En als het jouw interesse heeft vind je dit boek vast en zeker ontzettend leuk.

Want in het grote boek ‘Atlas van de ruimte’ vind je heel veel ruimtefoto’s en illustraties, kortom alles over het heelal. Het is samengesteld door de bekende Nederlanders André Kuipers (astronaut, met twee ruimtemissies op zijn naam) en Govert Schilling (schrijver over sterrenkunde en ruimteonderzoek). Ook illustrator Paco Vink verleende zijn medewerking aan het boek.

Wat kun je er zoal in vinden. Van alles over de sterrenhemel en dan vanuit diverse uitvalshoeken bekeken. Of hoe het zou zijn op Mars, als je daar zou wonen. Misschien vind je het leuk te weten hoe een ster geboren wordt. Dat soort dingen. . Bezoek samen met de Kleine Astronauten bijzondere plekken in het heelal, zoals de maan, de planeten in ons zonnestelsel, sterren en sterrennevels. Bladeren door ‘Atlas van de ruimte’ bezorgt je een onvergetelijke reis, waardoor je met andere ogen naar de sterrenhemel kijkt.

Het boek heeft een unieke combinatie van illustraties en echte foto’s die door astronauten en astronomen, door middel van ruimteschepen en ruimtetelescopen zijn gemaakt. Het boek is een ruimteavontuur, atlas, fotoboek en encyclopedie in één.

Hardcover, 48 pagina’s, 17,99 euro

Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar, al is het voor iedereen, van alle leeftijden, even leuk.