Mijn naam is Yvette Onvlee (39). Ik zit bij elkaar al 11 jaar in de ouderraad. Dit deed ik eerst op De Kleine Prins locatie Prinsenland. Toen mijn zoon, Keano, van de montessori- naar de daltonlocatie ging, ben ik onderdeel geworden van de ouderraad Lage Land. Mijn zoon zat toen in groep 5. Nu zit hij in BBB-8. Tien jaar geleden ben ik gevraagd om mee te helpen met het organiseren van Sinterklaas. Dat vond ik zo ontzettend leuk om te doen, dat ik me elk jaar weer stort op de sint-viering. Vooral de kleintjes die zo genieten van de sint-viering op school geeft veel voldoening. De glimlach op de kinderen hun gezicht is goud waard! Dit jaar is mijn laatste jaar bij de OR en ga het ontzettend missen!

Mijn naam is Peter Erhardt (41 jaar). Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Sinds 2018 ben ik met mijn gezin in het Lage Land komen wonen vanuit Den Haag. Deze wijk is mij niet onbekend, want zelf ben ik opgegroeid in Oosterflank. Na een kleine omleiding via Gouda en Den Haag, dus weer terug waar het allemaal begonnen is. Samen met Nadine heb ik vier dochters die allemaal op De Kleine Prins zitten/hebben gezeten (Vera – TBB, Hannah – TBA en Pien – MMB). Feline zit inmiddels op het Comenius College. We hebben echt onze plek gevonden in de wijk. 
Zelf ben ik werkzaam in de ICT maar het onderwijs heeft mij altijd getrokken. Dus wat meer inzicht aan de achterkant van de school, waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, vind ik interessant. Samen met de andere ouders in de OR kijken naar activiteiten die de schooltijd van mijn dochters verrijken is dan ook de reden dat ik mij heb aangemeld als lid van de OR. Het is een uitdaging om binnen het budget voor alle klassen een passende activiteit te bedenken of ondersteunend lesmateriaal aan te schaffen samen met de leerkrachten die goed aansluit bij de leerdoelen van de kinderen. Het is een absoluut feest om af en toe ook de leerdoelen los te kunnen laten en gewoon een knallend eindfeest te organiseren waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. 

Graag stel ik mijzelf en aan jullie voor. 
Mijn naam is Kevin Koole, ik ben 37 jaar en woon in de Alexanderpolder. 
Ik ben getrouwd met Madelaine en vader van Teddy. 
Teddy is 6 jaar en zit in OMB.
Ik werk als projectmanager bij het Maasstad Ziekenhuis.
Ben nu bezig aan mijn 2de jaar bij de OR en vind het erg leuk om mee te denken over de activiteiten voor de kids. Ik doe het met veel plezier. 

Mijn naam is Sanne Heekelaar (42 jaar). Vijf jaar geleden zijn we naar het Lage Land verhuisd en kwam mijn oudste zoon (Samuel) in groep 2 van De Kleine Prins. Hij zit inmiddels nu in TBB-6. Inmiddels zit ook zijn broertje (Benjamin) op De Kleine Prins, OMA-2. Ons klein meisje (Isa) komt nog naar De Kleine Prins. 
Ik vind het ontzettend leuk dat ik door de OR meer onderdeel geworden ben van de school van mijn kinderen. Mooi om mee te denken over de activiteiten die bijdragen aan het schoolplezier van de kinderen op deze school!

Mijn naam is Nathan van Muiden (35) en ik ben sinds dit schooljaar lid geworden van de OR op de Lage Land locatie. Samen met mijn vrouw Larissa en onze kinderen Logan (7 jaar, MBA) en Miles (4 jaar, OBB) wonen wij sinds 2018 in de wijk en gaan elke schooldag met veel plezier naar De Kleine Prins. 
Als onderdeel van deze enthousiaste groep ouders, met veel ervaring en ideeën, hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de schooltijd van onze kinderen door te helpen met het opzetten van leuke, leerzame activiteiten en mee te denken met de school over hoe wij samen het totaalplaatje voor de kids steeds verder kunnen verbeteren. 

Mijn naam is Isis Miranda de Oliveira (40 jaar). 
Vorig jaar zijn we naar Rotterdam verhuisd vanuit Brazilië. Mijn dochter Laura zit in groep 2 in OMA. We hebben ook nog een zoontje van 16 maanden, Daniel. Ik vond het heel leuk om uitgenodigd te worden om onderdeel te zijn van de OR. Zo kan ik meer leren over de school en een bijdrage leveren aan de samenleving van mijn nieuwe land. 
Ik heb heel veel zin om te helpen met de komende activiteiten op school!